Geplaatst op Geef een reactie

Beadingweek 2018

Doe mee met de beadingweek bij kralenwinkel Limited Edition in Den Haag.

Ieder jaar organiseert “The beaderworkers guild” in de UK een beadingweek die sinds een jaar “The international beading week” wordt genoemd. Wij ,als kralenwinkel Limited Edition, doen daar vanaf het begin en dus nu voor het vierde jaar aan mee.

De bedoeling ervan is dat groepen mensen samenkomen om gezellig met elkaar te ‘kralen’. Er zijn daarvoor enkele ideeën en patronen beschikbaar gesteld, zie http://www.beadworkersguild.org.uk/international-beading-week.php

Een groep mensen komt die week ook bij ons in de winkel gezellig ‘kralen’ en de meesten doen gezellig mee de ‘The secret beadalong’, een patroon van Jean Power https://www.jeanpower.com/details/summer-2018-secret-beadalong/

Het woordje ‘secret’ geeft al aan dat het patroon geheim blijft tot de start van de beadingweek. Vanaf 28 juli mag je iedere dag aan het patroon van die dag werken en natuurlijk ook je resultaten van die dag delen met anderen. Het ‘geheime’ digitale patroon kun je via de link van Jean Power kopen voor £ 5,00 of via ons voor € 5,75 waarna ik alles naar Jean zal overmaken zodat zei het weer aan een goed doel zal schenken.

Een deel kunnen we je wel al van te voren sturen, hierin staat wat je nodig hebt aan kralen ( en dat valt dit jaar reuze mee!) en het patroon van wat je aan voorbereidingen al kunt doen. 

Nog even voor de duidelijkheid, dit is geen workshop! Er wordt dan ook geen les door ons gegeven maar je werkt zelfstandig met je patroon als leidraad. Natuurlijk kun je elkaar wel om hulp vragen want dat is nu juist de bedoeling van de beadingweek, het samen ‘kralen’!

Heb je hier interesse in, mail dan even naar info@cursussieraden.nl voor meer details of om je ervoor aan te melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *