Basiscursus

Vanwege de COVID maatregelen kunnen wij voorlopig geen cursussen geven.

Basiscursus

De basiscursus sieraden maken bestaat uit vijf lessen waarin we iedere les een andere techniek behandelen. In deze cursus leer je om professionele sieraden te maken. Je leert schakelen, kettelen en rijgen op een mooie en stevige manier. Je zult versteld staan van wat je zelf kunt ontwerpen en maken!

Lesprogramma

De basiscursus sieraden maken bestaat uit vijf lessen (een les per week). Het lesprogramma ziet er als volgt uit:

Kosten

Het lesgeld voor de gehele cursus bedraagt €95,00 en is inclusief het gebruik van gereedschap, drankjes en wat lekkers. Daarnaast zijn de basismaterialen inbegrepen zoals rijgdraad, knijpkralen, kalotjes, leerveterklemmen, een slotje en ringetjes. De overige materialen (kralen, kastjes, hangers, swarovski kristallen) worden per les apart in rekening gebracht.

Kortingen:

Voor deelnemers aan de basiscursus zijn er tijdens de lessen extra kortingen op een aantal materialen waar in die les mee gewerkt wordt. Ook op de tangensetjes en kralenborden krijgen cursisten een leuke korting.

Aanmelden

Wil je je voor één van deze cursussen aanmelden? Voeg de gewenste cursus dan met de knop toe aan je winkelwagentje en doorloop daarna het bestelproces.

Wil je je liever per mail aanmelden? Dat kan door het sturen van een mail naar administratie@cursussieraden.nl. Graag onder vermelding van je naam, adresgegevens, telefoonnummer en het cursusnummer.

Nadat je een ontvangstbevestiging hebt ontvangen en het lesgeld hebt betaald ben je officieel ingeschreven. Meer informatie is te vinden in de algemene voorwaarden.

Komende Basiscursussen