Fimoklei cursus

Fimo-klei cursus

Wist je dat je met Fimo-klei de schitterendste sieraden kunt maken? 

De lessen worden gegeven door Annemieke van Gent. Je leert bij deze cursus vijf verschillende technieken en je gaat elke keer met een sieraad naar huis! Je leert alle ins en outs van het werken met polymeerklei, niet alleen technieken maar je krijgt ook veel tips over het design, schuren, bakken en afwerken

Lesprogramma

De fimoklei cursus bestaat uit vijf lessen. Het lesprogramma ziet er als volgt uit:

  • Les 1: Skinner Blends
  • Les 2: Structuur, Sutton Slice
  • Les 3: Mokumé Gane
  • Les 4: Holle vormen
  • Les 5: Canes complex

Kosten

Het lesgeld voor de gehele cursus bedraagt €175,00 en is inclusief het gebruik van gereedschap, drankjes, wat lekkers. Daarnaast zijn de basismaterialen inbegrepen zoals rijgdraad, knijpkralen, kalotjes, leerveterklemmen, een slotje en ringetjes. De overige materialen (kralen, kastjes, hangers, swarovski kristallen) worden per les apart in rekening gebracht.

Aanmelden

Wil je je voor deze cursussen aanmelden? Voeg de gewenste cursus dan met de knop toe aan je winkelwagentje en doorloop daarna het bestelproces.

Wil je je liever per mail aanmelden? Dat kan door het sturen van een mail naar administratie@cursussieraden.nl. Graag onder vermelding van je naam, adresgegevens, telefoonnummer en het cursusnummer.

Nadat je een ontvangstbevestiging hebt ontvangen en het lesgeld hebt betaald ben je officieel ingeschreven. Meer informatie is te vinden in de algemene voorwaarden.

Komende Fimo-klei cursussen