Terugkomcursus

Terugkomcursus

Wanneer je de basiscursus en de vervolgcursus hebt gedaan, kun je verder met de terugkomcursus. In deze cursus ga je eens per maand vrij werken. Je krijgt dan begeleiding en tips bij het ontwerpen en het maken van je sieraden.

Lesprogramma

Wil je een bepaalde techniek opfrissen, of iets geheel nieuws leren dan begeleiden we jou daarin. Misschien heb je wel een plaatje van een sieraad in een boek of tijdschrift gezien, en weet je niet precies hoe je het moet aanpakken. Wij helpen je graag bij de uitvoering van het ontwerp.

Ook blijf je via deze cursus als eerste op de hoogte van de nieuwste technieken en trends op sieradengebied. Natuurlijk zorgen de vele nieuwe voorbeelden voor vernieuwde inspiratie!

Kosten

Het lesgeld voor de gehele cursus bedraagt €110,00 en is inclusief het gebruik van gereedschap, drankjes en wat lekkers. Daarnaast zijn de basismaterialen inbegrepen zoals rijgdraad, knijpkralen, kalotjes, leerveterklemmen, een slotje en ringetjes. De overige materialen (kralen, kastjes, hangers, swarovski kristallen) worden per les apart in rekening gebracht.

Kortingen:

Voor deelnemers aan de basiscursus zijn er tijdens de lessen extra kortingen op een aantal materialen waar in die les mee gewerkt wordt. Ook op de tangensetjes en kralenborden krijgen cursisten een leuke korting.

Aanmelden

Wil je je voor één van deze cursussen aanmelden? Voeg de gewenste cursus dan met de roze knop toe aan je winkelwagentje en doorloop daarna het bestelproces.

Wil je je liever per mail aanmelden? Dat kan door het sturen van een mail naar administratie@cursussieraden.nl. Graag onder vermelding van je naam, adresgegevens, telefoonnummer en het cursusnummer.

Nadat je een ontvangstbevestiging hebt ontvangen en het lesgeld hebt betaald ben je officieel ingeschreven. Meer informatie is te vinden in de algemene voorwaarden.

Komende Terugkomcursussen