Vervolgcursus

Vervolgcursus

Wanneer je de basiscursus hebt gevolgd, kun je je in de vervolgcursus nog meer leuke technieken eigen maken. De vervolgcursus sieraden maken bestaat uit vijf lessen (een les per week) waarin je iedere keer met een andere techniek leert werken. We gaan haken, macramé-en, bubble- en chan luu armbanden maken, patronen rijgen en strassballen maken. Daarnaast wordt de techniek zwevende kralen in moeilijkheidsgraad een stuk opgeschroefd.

Lesprogramma

De vervolgcursus sieraden maken bestaat uit vijf lessen (een les per week). Het lesprogramma ziet er als volgt uit:

  • Les 1: Haken met kralen
  • Les 2: Bubbles en Macramé
  • Les 3: Chan Luu bracelets
  • Les 4: Rijgen van patronen en het maken van strassballetjes
  • Les 5: Zwevende kralen gevorderd

Klik op één van de technieken  voor een uitgebreide beschrijving van de technieken die in de cursus aan bod komen. Ook kun je hier meer fotovoorbeelden bekijken.

Kosten

Het lesgeld voor de gehele cursus bedraagt €95,00 en is inclusief het gebruik van gereedschap, drankjes en wat lekkers. Daarnaast zijn de basismaterialen inbegrepen zoals rijgdraad, knijpkralen, kalotjes, leerveterklemmen, een slotje en ringetjes. De overige materialen (kralen, kastjes, hangers, swarovski kristallen) worden per les apart in rekening gebracht.

Kortingen:

Voor deelnemers aan de basiscursus zijn er tijdens de lessen extra kortingen op een aantal materialen waar in die les mee gewerkt wordt. Ook op de tangensetjes en kralenborden krijgen cursisten een leuke korting.

Aanmelden

Wil je je voor één van deze cursussen aanmelden? Voeg de gewenste cursus dan met de roze knop toe aan je winkelwagentje en doorloop daarna het bestelproces.

Wil je je liever per mail aanmelden? Dat kan door het sturen van een mail naar administratie@cursussieraden.nl. Graag onder vermelding van je naam, adresgegevens, telefoonnummer en het cursusnummer.

Nadat je een ontvangstbevestiging hebt ontvangen en het lesgeld hebt betaald ben je officieel ingeschreven. Meer informatie is te vinden in de algemene voorwaarden.

Komende Vervolgcursussen