Over de winkel

Over de winkel

Met zo’n 2500 verschillende kralen en meer dan 600 bedels en ornamenten hebben wij het grootste assortiment aan sieraadonderdelen van Den Haag en omstreken.

Kralen en sieraadonderdelen

Bij ons vind je onder andere kralen van half-edelstenen, glas, hout, keramiek, kunststof, schelp en swarovski. De verschillende metalen ornamenten en bedeltjes zijn bij ons te vinden in de kleuren zilver, goud, rosé-goud, koper, brons en champagne. Tevens hebben wij een brede collectie aan overige materialen die bij het maken van sieraden gebruikt worden. Alle kralen en sieraadonderdelen liggen overzichtelijk gesorteerd in meer dan 50 kralenlades. Snuffel rustig rond tussen de vele gevulde kralenbakken en potjes. Heb je hulp nodig bij het maken van een ontwerp? Geen probleem, wij helpen je graag met het maken van een keuze!

Klik hier voor een uitgebreider overzicht van ons assortiment.

Sieraden

Bij Limited Edition kun je ook terecht voor kant en klare sieraden. Het grootste deel van de sieraden die wij verkopen is door ons zelf ontworpen en gemaakt. Je koopt dus een handgemaakt en uniek sieraad. Een echte “Limited Edition”!

Natuurlijk zijn al onze sieraden ook leuk om kado te doen. Wij pakken het kadootje graag voor je in!

Reparatieservice

Heb je een gebroken armbandje dat een speciale betekenis voor je heeft? Ontbreekt er een steentje in een ornamentje van je favoriete ketting? Vaak zijn kapotte sieraden nog redelijk eenvoudig te repareren. Als je dit zelf niet kunt of wilt, doen wij het graag voor je. Als je met je sieraad naar de winkel komt, bekijken we samen of het sieraad gerepareerd kan worden. Wij maken dan een schatting van de kosten, zodat je vooraf ongeveer weet wat de reparatie je gaat kosten. Je kunt het sieraad vervolgens op het afgesproken moment weer ophalen in de winkel en er weer met veel plezier van genieten.

Ontwerpservice

Heb je binnenkort een gala, bruiloft of een speciaal feestje? Wij ontwerpen en maken graag een sieraad, dat perfect bij jou en de gelegenheid past. Samen bedenken we een mooi ontwerp en vervolgens maken wij het sieraad. Je bent dan de trotse bezitter van een uniek sieraad!

Kom gerust langs in onze winkel om geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden te informeren of om enkele voorbeelden te bekijken.