Geplaatst op Geef een reactie

Maatregelen Corona virus (update 15-07)

Vanaf 28 april kunnen wij weer klanten in de winkel ontvangen! Wel gelden bij ons de volgende regels:

  • Minimaal 1,5 meter afstand van anderen houden.
  • Maximaal tien klanten tegelijkertijd binnen.
  • Kom alleen, een kind tot en met twaalf hoeven we niet mee te tellen.

Ook kun je nog gewoon bij onze webwinkel bestellen. Wij verzenden een aantal keer per week. Ook kunnen online bestellingen afgehaald worden aan de deur op de tijden dat wij aanwezig zijn. Kies hiervoor voor ‘Click & Collect’ tijdens het afrekenen. Het schema voor de komende weken kun je hieronder vinden.

  • Maandag van 12:00 – 17:00 uur
  • Dinsdag van 10:00 – 17:00 uur
  • Woensdag van 10:00 – 17:00 uur
  • Donderdag van 10:00 – 17:00 uur
  • Vrijdag van 10:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag van 10:00 – 17:00 uur

Kun je producten van onze winkel niet online vinden? Lijkt een bepaald product niet (genoeg) op voorraad? Neem dan contact met ons op via email, WhatsApp, Facebook of Instagram. Wij helpen je graag verder.

Inpakken van bestellingen

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Indien een medewerker ziekteverschijnselen zou hebben, blijft deze thuis en mag niet meehelpen met het verzamelen van de bestellingen. 

Post-NL waar wij onze pakjes naartoe brengen, blijft op verantwoorde wijze bezorgen. Volgens het RIVM is het risico van besmetting via post en pakketten heel klein omdat het virus slecht overleeft op absorberend materiaal zoals papier en karton. Er is geen bewijs dat mensen door post en pakketten besmet zijn geraakt. De belangrijkste richtlijn blijft het houden van voldoende afstand en uiteraard handen wassen nadat je een pakketje in ontvangst hebt genomen. Omdat Post-NL het nu extra druk heeft, kan het bezorgen wat langer duren dan wat u van ons gewend bent. Voor meer informatie over het verzenden: https://www.postnl.nl/klantenservice/coronavirus/informatie

Internationale zendingen

Veel landen hebben maatregelen genomen die van invloed zijn op de bezorging van post en pakketten. In veel landen wordt met vertraging bezorgd en in sommige landen zelfs helemaal niet meer. Op postnl.nl/isa vind je actuele informatie over bezorging in het buitenland.

Engels  https://www.postnl.nl/en/customer-service/delivery-status/international-service-alerts/

Geef een antwoord