Workshops

Workshops

Limited Edition verzorgt workshops sieraden maken voor groepen en bedrijven, maar ook alleen of met een klein groepje kun je bij ons terecht. Wij werken altijd met professionele begeleidsters.

Leuk voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, vriendinnenworkshop of voor zomaar! Aan het eind van de workshop gaan jullie trots met een mooi zelf gemaakt sieraad naar huis. Een leuk aandenken aan een gezellige dag.

Individuele workshop

Wanneer je alleen of met een klein groepje een workshop wilt volgen, kun je aanschuiven bij onze individuele workshops. Deze workshops worden iedere zaterdagochtend in onze winkel gehouden. Iedere keer wordt een andere techniek behandeld. Doe eenmalig mee, of stel je eigen cursus samen uit deze workshops. Ook kun je op deze ochtenden met je Pluimen-bon of je Fashioncheque terecht.

Groepsworkshop

Wil je samen met een groepje vriendinnen wat vieren, een vrijgezellenfeestje houden, of gewoon een leuke creatieve middag of avond? Bij Limited Edition hebben we een aantal leuke groepsworkshops voor je. Onder begeleiding van een enthousiaste workshopbegeleider gaan jullie gezellig onder elkaar een mooi sieraad ontwerpen en maken. De workshop kan zowel op jullie eigen locatie worden gehouden als in onze gezellige winkel.

Bedrijfsworkshop

Wat is er nou leuker dan met elkaar creatief bezig te zijn? Bij Limited Edition kun je terecht voor creatieve bedrijfsuitjes sieraden maken. Wij verzorgen jullie bedrijfsuitje, personeelsdag of secretaressedag met een team van enthousiaste workshopbegeleiders. Kies uit een van onze vaste workshops of laat ons een workshop op maat voor jullie organiseren. De workshop kan zowel op jullie eigen locatie worden gehouden als in onze gezellige winkel.

Kinderworkshop

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor het verjaardagsfeestje van je dochter? Denk dan eens aan een hippe workshop sieraden maken. Je kunt kiezen uit verschillende workshops. Alle workshops duren ongeveer 2 uur en zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De workshops kunnen zowel in de winkel als bij jou thuis worden gegeven.