Bedrijfsworkshop

Bedrijfsworkshop

Wat is er nou leuker dan met elkaar creatief bezig te zijn? Bij Limited Edition kun je terecht voor creatieve bedrijfsuitjes sieraden maken. Wij verzorgen jullie bedrijfsuitje, personeelsdag of secretaressedag met een team van enthousiaste workshopbegeleiders. De workshop kan zowel op jullie locatie worden gehouden als in onze gezellige winkel.

Wij zijn gespecialiseerd in het bedienen van grote groepen. Ook bij bedrijfsuitjes blijft onze persoonlijke benadering voorop staan. Wij komen graag bij jullie op locatie en toveren de ruimte(s) om in een gezellig kralenatelier. Wij nemen een ruime keuze aan materialen mee. Kleinere groepen vanaf 6 personen kunnen ook in onze kralen- en sieradenwinkel terecht. 

Bedrijfsworkshop in de winkel

Informatie

In onze winkel verzorgen wij workshops sieraden maken voor groepen van 6 tot 12 personen. Buiten openingstijden is het maximum aantal deelnemers 16. Vooraf wordt afgesproken welke technieken we in de workshop gaan behandelen. Je kunt een keuze maken uit verschillende technieken zoals kastjes schakelen, rijgen, leerveters, jasseron en kettelen. Workshops kunnen zowel in de ochtend, middag, avond of op zondag voor jullie worden verzorgd. 

Kosten

Het lesgeld voor een workshop bedraagt €17,75  per persoon (exclusief BTW) en is inclusief het gebruik van gereedschap, oefenmateriaal, lijm, drankjes en wat lekkers. Daarnaast zijn alle basismaterialen inbegrepen zoals rijgdraad, knijpkralen, kalotjes, leerveterklemmen, een slotje en ringetjes.

De overige materialen (kralen, kastjes, hangers, swarovski kristallen) worden apart in rekening gebracht. Desgewenst kunnen we van te voren een maximum bedrag afspreken dat de deelnemers aan overige materialen mogen gebruiken. Wel wordt naar gebruik afgerekend.

Reserveren, offerte, informatie

Wilt u een van onze workshops boeken of wilt u meer informatie? Dan kunt u ons altijd mailen of tijdens openingstijden bellen (070 – 753 36 14). Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel!

Bedrijfsworkshop op locatie

Informatie

Limited Edition geeft ook workshops op locatie. Wij nemen alle spullen mee om jullie ruimte tot een sieradenatelier om te toveren. Het minimum aantal deelnemers is 10.

Je hebt de keuze uit diverse standaardworkshop in verschillende prijsklassen. Desgewenst kunnen wij ook workshops op maat voor jullie verzorgen, zodat onze workshop bijvoorbeeld naadloos in jullie bedrijfsevent past.

Workshop Kettelen

In deze workshop gaan we een ketting versieren met leuke kralen en bedels. De kralen maak je vast door middel van staafjes, waar je zelf een oogje aan buigt. Het is even priegelen, maar het resultaat is erg leuk!

Duur: 2,5 uur

Kosten € 29,00 per persoon exclusief BTW

Reserveren, offerte, informatie

Wilt u een van onze workshops boeken of wilt u meer informatie? Dan kunt u ons altijd mailen of tijdens openingstijden bellen (070 – 753 36 14). Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel!