Groepsworkshop

Groepsworkshop

Wil je samen met een groepje vriendinnen wat vieren, een vrijgezellenfeestje houden, of gewoon een leuke creatieve middag of avond? Bij Limited Edition hebben we een aantal leuke groepsworkshops voor je. Onder begeleiding van een enthousiaste workshopbegeleider gaan jullie gezellig onder elkaar een mooi sieraad ontwerpen en maken. Aan het eind van de workshop gaan jullie trots met een mooi zelf gemaakt sieraad naar huis. Een leuk aandenken aan een gezellige dag.

De workshop kan zowel op jullie locatie worden gehouden als in onze winkel. 

Groepsworkshop in de winkel

Informatie

In onze winkel verzorgen wij workshops sieraden maken voor groepen van 6 tot 12 personen. Buiten openingstijden is het maximum aantal deelnemers 16. Vooraf wordt afgesproken welke technieken we in de workshop gaan behandelen. Je kunt een keuze maken uit verschillende technieken zoals kastjes schakelen, rijgen, leerveters, jasseron en kettelen. Kijk voor ons ruime aanbod aan technieken in het lijstje van workshoptechnieken. Workshops kunnen zowel in de ochtend, middag, avond of op zondag voor jullie worden verzorgd. 

 

Kosten

Het lesgeld voor een workshop bedraagt €21,50 per persoon. Dit is inclusief het gebruik van gereedschap, oefenmateriaal, lijm, drankjes en wat lekkers. Daarnaast zijn de basismaterialen inbegrepen zoals rijgdraad, knijpkralen, kalotjes, leerveterklemmen, een slotje en ringetjes. De overige materialen (kralen, kastjes, hangers, swarovski kristallen) worden apart in rekening gebracht. Desgewenst kunnen we van te voren een maximum bedrag afspreken dat de deelnemers aan overige materialen mogen gebruiken. Wel wordt naar gebruik afgerekend.

Reserveren

Wilt u een van onze workshops boeken of wilt u meer informatie? Dan kunt u ons altijd mailen of tijdens openingstijden bellen (070 – 753 36 14). Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel!

Groepsworkshop op locatie

Informatie

Limited Edition geeft ook workshops op locatie. Wij nemen alle spullen mee om jullie locatie tot een sieradenatelier om te toveren. Het minimum aantal deelnemers is 10. De workshop kan op de door jullie gewenste datum en tijdstip worden gehouden.

Je hebt de keuze uit diverse workshops in verschillende prijsklassen. De genoemde prijzen zijn inclusief het gebruik van materiaal, maar exclusief eventuele reiskosten.

Workshop "kettelen"

In deze workshop gaan we een ketting versieren met leuke kralen en bedels. De kralen maak je vast door middel van staafjes, waar je zelf een oogje aan buigt. Het is even priegelen, maar het resultaat is erg leuk!

Duur: 2,5 uur

Kosten € 34,50 per persoon

Reserveren

Wilt u een van onze workshops boeken of wilt u meer informatie? Dan kunt u ons altijd mailen of tijdens openingstijden bellen (070 – 753 36 14). Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel!