Kinderworkshop

Kinderfeestjes

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor het verjaardagsfeestje van je kind? Denk dan eens aan een workshop sieraden maken. Je kunt kiezen uit verschillende workshops. De workshops duren 1,5 uur en zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. De workshops kunnen zowel in de winkel als bij jou thuis worden gegeven.

Workshop in de winkel

Deze workshop wordt gegeven door één van onze enthousiast jonge dames onder supervisie van degene die op dat moment in de winkel staat. In principe wordt deze workshop alleen op zaterdagmiddag gegeven. Aan deze workshop kunnen 8 tot 12 kinderen deelnemen. De kosten per persoon zijn € 15,00. Dit is inclusief begeleiding, alle materialen, drankjes en snoepjes. 

Je kunt ook voor een workshop buiten de openingstijden van de winkel kiezen. Deze workshop wordt gegeven door één van onze profesionele freelancers Hier kunnen 8 tot 16 kinderen aan deelnemen. De kosten per persoon zijn € 21,50. Dit is inclusief begeleiding, alle materialen, drankjes en snoepjes.

Achterin onze winkel hebben wij een ontzettend leuke ruimte ingericht speciaal voor kinderfeestjes. Voor een kinderfeestje rekenen wij  tot en met 7 kinderen €120,00. Voor elke extra deelnemer komt er €15,00 bij.

Workshop bij jou thuis

De workshop kan ook bij jou thuis worden gehouden. Wij nemen dan alle spulletjes mee om jouw locatie tot een gezellig kralenatelier om te toveren. Hieraan kunnen zoveel kinderen deelnemen als je zelf wilt. Voor een kinderfeestje op locatie rekenen wij tot en met 7 kinderen €160. Voor elke extra deelnemer komt er €20,00 bij. Dit is inclusief begeleiding en alle materialen. Ook rekenen wij een reistijdvergoeding van €30,00 per uur voor locaties verder dan 2 kilometer van de winkel.

Workshop bij jou thuis (zelf geven)

Je kunt de workshop ook zelf thuis geven. In de winkel stellen wij samen met jou een leuk pakket samen. De tangetjes om sieraden te maken kun je bij ons huren voor €1,00 per week per tangetje, ook vragen wij om een borg van €4,50. Wij laten je graag zien hoe de sieraden gemaakt worden zodat je de kinderen zelf kunt begeleiden. Omdat onze personeelskosten dan wegvallen wordt de workshop een stuk goedkoper. Afhankelijk van de materiaalkeuze kost de workshop dan tussen €5,- en €10,- per kind.

Reserveren of informatie opvragen

Wil je een van onze kinderworkshops boeken of wil je meer informatie, dan kun je ons tijdens openingstijden altijd bellen (06 173 008 28 ) of een mailtje sturen.

Uit welke workshops kun je kiezen

Wij bieden verschillende hippe workshops aan. Hieronder kun je meer lezen over ons huidige aanbod.

Je kunt ook naar de winkel komen om de laatste voorbeelden te bekijken!

Deze ketting kan bijvoorbeeld gemaakt worden bij een kinderfeestje bij kralenwinkel Limited Edition in Den haag.

Workshop Ketting rijgen

In deze workshop leer je om een ketting te rijgen op staaldraad met kalotjes. Je leert tijdens deze workshop hoe je je kettingen goed afwerkt.

Met ons grote aanbod van verschillende glaskralen, schelpen en bedels stel je zelf de leukste kettingen samen!

In deze workshop maak je 1 ketting.

Workshop Zwevende kralen

Wil je iets maken met meer uitdaging? Deze techniek is heel erg leuk voor de iets oudere kinderen!

Zwevende kralen betekent eigenlijk dat er een afstand zit tussen de kralen en dat je dus het staaldraad kunt zien! Omdat je met twee draden werkt kun je de kralen laten ‘zweven’. 

Je kunt kiezen uit heel veel verschillende soorten kralen die speciaal voor je zijn samengesteld! 

In deze workshop maak je of twee van die mooie armbandjes of één ketting!

Workshop Memory-wire

In deze workshop gaan we leuke memory-wire armbandjes maken. Memory-wire is staaldraad met geheugen dat in dezelfde ronde vorm blijft. Op dit staaldraad rijgen we kraaltjes en bedels. De uiteinden van de draad gaan we kettelen. Met andere woorden: we maken een oogje aan het memory-wire. Dit gaat best zwaar, dus daar helpen we jullie even bij. 

Deze armband kun je een paar keer om je pols wikkelen. Maak de armband in één kleur, of maak een bonte kleurencombinatie. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren kralen en een reeks aan leuke bedels. 

In deze workshop ga je 1 armbandje met drie windingen maken en eventueel nog een armbandje op elastiek.